Νέο Voucher ολοκληρωμένης παρέμβασης ανέργων 18-24 ετών

Νέο Voucher ολοκληρωμένης παρέμβασης ανέργων 18-24 ετών & ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Voucher ολοκληρωμένης παρέμβασης ανέργων 18-24 ετών & ευπαθών κοινωνικών ομάδωνVoucher ολοκληρωμένης παρέμβασης ανέργων 18-24 ετών & ευπαθών κοινωνικών ομάδων


Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, συνεχίζει την υλοποίηση δράσεων αντιμετώπισης της ανεργίας μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.  Σε συνέχεια των προηγούμενου επιτυχημένων Προγραμμάτων Voucher το Υπουργείο ανέλαβε την υλοποίηση  δράσεων, αξιοποιώντας εμπροσθοβαρώς πόρους της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020.


Τηλ. Κέντρο Πληροφόρησης της ΕΥΕ-ΕΚΤ για Προγράμματα VOUCHER: 8001144444 & www.voucher.gov.gr 


Λίγα λόγια για τα Προγράμματα:


«Προγράμματα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για νέους έως 24 ετών και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.» - ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Αντικείμενο της δράσης, αποτελεί η παροχή σε 8.000 ανέργους ηλικίας έως 24 ετών και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, συμβουλευτικών υπηρεσιών και στη συνέχεια η προώθηση τους, είτε σε προγράμματα κατάρτισης, είτε σε προγράμματα απασχόλησης, είτε σε προγράμματα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.


• πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης σε οριζόντιες κυρίως δεξιότητες
• πρακτική άσκηση των ωφελουμένων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα
• πρόγραμμα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας


Σκοπός της δράσης είναι


1) Ενίσχυση της απασχόλησης των νέων μέσω ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης.


2) Ενίσχυση της απασχόλησης των γυναικών μέσω ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης.


3) Ενεργοποίηση των μακροχρόνια ανέργων και των ατόμων από ειδικές κοινωνικές ομάδες, που απειλούνται περισσότερο από τον αποκλεισμό από την αγορά εργασίας μέσω της εφαρμογής ειδικά στοχευόμενων δράσεων.


Η ΕΜΙ Εκπαιδευτική Συμβουλευτική Α.Ε. εξασφάλισε Θέσεις απόκτησης εργασιακής εμπειρίας- Voucher για όλους τους νέους (με πραγματικές συνεντεύξεις) 18 ως 24 ετών στις πιο δυναμικές επιχειρήσεις της αγοράς με προοπτικές εργασίας και πέρα από τον χρόνο του προγράμματος. 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!! ... ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!


Δημιουργούμε δεσμούς εμπιστοσύνης με τους νέους άνεργους, προκειμένου να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να στοχεύσουν σε πραγματικές θέσεις εργασίας μετά το πέρας του προγράμματος Voucher. Η άρτια οργάνωση μας και το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό σε περιμένουν για μια ουσιαστική συνεργασία με προοπτικές! Η Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας (Voucher νέων) αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την αντιμετώπιση της ανεργίας λαμβάνοντας υπόψη της σημερινές δύσκολες συνθήκες της κρίσης.

ΔΙΝΩ ΣΤΟ VOUCHER ΜΟΥ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ!!