Σεμινάρια Προσωπικού Ασφαλείας Security

1ο) Παρακολούθηση μαθημάτων 105 ωρών στην ΕΜΙ (διάρκεια: 18 εργάσιμες μέρες). 2ο) Μετά το τέλος των σεμιναρίων λαμβάνετε από την ΕΜΙ την απαραίτητη Βεβαίωση Κατάρτισης για την συμμετοχή σας στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ. 3ο) Λαμβάνετε μέρος στις εξετάσεις στο ΚΕΜΕΑ πάνω σε έναν αριθμό ερωτήσεων για τις απαντήσεις των οποίων θα έχετε προετοιμαστεί καταλλήλως από τους εκπαιδευτές της ΕΜΙ, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΚΕΜΕΑ. 4ο) Μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων παραλαμβάνετε μια Βεβαίωση Επάρκειας και είστε ένα βήμα πριν την έκδοση άδειας εργασίας! Για την αίτηση έκδοσης άδειας εργασίας απευθύνεστε στην Υποδιεύθυνση ή στο Τμήμα Ασφαλείας του τόπου κατοικίας σας. Περισσότερα κλικ εδώ!!
Θα πρέπει να περάσετε από τις ίδιες εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ, αλλά δεν υποχρεούστε να κάνετε μαθήματα 105 ωρών. Υπάρχουν ταχύρρυθμα τμήματα 28 ωρών που διαρκούν 5 μέρες. Περισσότερα με τηλεφώνημα στην γραμματεία μας 2102016225.
Τα δικαιολογητικά για να κάνετε αίτηση στις εξετάσεις μετά τα μαθήματα είναι:
 1. Έντυπο αίτησης συμμετοχής (διαθέσιμο για εκτύπωση εδώ).
 2. Πρόσφατη φωτογραφία, τύπου ταυτότητας (έγχρωμη ή ασπρόμαυρη).
 3. Αν δεν είχατε προϋπηρεσία: βεβαίωση πρακτικής άσκησης και κατάρτισης (το χαρτί που θα λάβετε μετά τα μαθήματα). Αν έχετε προϋπηρεσία σαν security: Φωτοτυπία άδειας εργασίας ή ένσημα ή νόμιμες βεβαιώσεις εργοδοτών ή φορολογικά ή ασφαλιστικά στοιχεία, από τα οποία αποδεικνύεται η επαγγελματική εμπειρία.
 4. Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου (Σε περίπτωση αποστολής διαβατηρίου θα πρέπει να αποστέλλεται και πιστοποιητικό γέννησης. Για τους Ομογενείς: Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς, ενώ για τους αλλοδαπούς: Ταυτότητα ή διαβατήριο πολίτη κράτους μέλους Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταφρασμένο πιστοποιητικό γέννησης, βεβαίωση εγγραφής πολίτη κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.)
 5. Παράβολα: 2 πρωτότυπες αποδείξεις στο ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, τραπεζικής κατάθεσης (όχι Internet Banking) ανταποδοτικών τελών στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας:
 • ποσού 100,00€, στον αριθμ. λογαριασμού: 125/540034-13, με δικαιούχο τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
 • ποσού 50,00€, στον αριθμ. λογαριασμού: 694/480008-72, με δικαιούχο το ΚΕ.ΜΕ.Α.
Όλα τα παραπάνω τα κλείνετε σε φάκελο μεγέθους Α4 και θα στέλνετε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο ΚΕΜΕΑ γράφοντας στον φάκελο: Κέντρο Μελετών Ασφάλειας Υπουργείο Εσωτερικών Π. Κανελλοπούλου 4, Τ.Κ. 101 77 , ΑΘΗΝΑ [Για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης επαγγελματιών Π.Ι.Α.]  
H EMI διατηρεί Ενεργή Βάση Βιογραφικών και Επικοινωνεί Συστηματικά με τις Εταιρείες security προκειμένου να καλύψει νέο προσωπικό για τα έργα φύλαξης που αναλαμβάνουν. Κάθε ενδιαφερόμενος αρκεί να μας το δηλώσει στην εγγραφή του και μπορεί να βρει άμεσα εργασία σε κάποια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Σεμινάρια Προσωπικού Ασφαλείας Security

 Θέλεις Προστιθέμενη  Αξία στο βιογραφικό σου;

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..ΕΝΕΡΓΗ ΒΑΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ και ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΜΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΠΟ ΚΕΜΕΑ:

1.Βασική εκπαίδευση για αρχική έκδοση άδειας Προσωπικού Ασφαλείας Security: Διάρκεια 105 ώρες.

Θεματολογία: • Ιδιωτική Ασφάλεια • Ποινικό Δίκαιο – Δικονομία • Προφίλ & Καθήκοντα προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α. •Ασφάλεια εγκαταστάσεων • Εξοπλισμός, μέσα & τρόποι προστασίας • Προστασία προσώπων/χρηματαποστολών • Πυρασφάλεια & αντιμετώπιση ατυχημάτων •A’ βοήθειες.

2. Ανανέωση άδειας για Επαγγελματίες του Κλάδου: Διάρκεια 28 ώρες.

 • Μεγάλος αριθμός αυτοματοποιημένων test πολλαπλής επιλογής.
 • Μεγάλο ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό με το σύνολο των 300 ερωτήσεων – απαντήσεων.

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ:

Μετά το τέλος των σεμιναρίων λαμβάνετε την απαραίτητη Βεβαίωση Κατάρτισης που είναι  το “εισιτήριο” σας για την συμμετοχή σας στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΜΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018:

19 – 20/05/2018 ή/και 26-27/05/2018

29-30/09/2018 ή/και 6-7/10/2018

1-2/12/2018 ή/και 8-9/12/2018

 

(TMHMATA ΑΠΡΙΛΙΟΥ – MAIOY  2018 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΙ)

– ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΩΙ 09.30 με 14.30 “ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ” (ΕΝΑΡΞΗ 25/05/2018).

– ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 16.00 με 21.00 “ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ”(ΕΝΑΡΞΗ 25/05/2018).

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Ονοματεπώνυμο:*
Επάγγελμα/Ιδιότητα:*
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:*
E-mail:*
Επιλογή Τμήματος:
ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:*
Αποδοχή Ενημέρωσης:

– ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η Εκπαίδευση πραγματοποιείται στις Εγκαταστάσεις μας  στην Αθήνα – Δημητρακοπούλου 18, 1′ λεπτό από ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια – ευκολία Πρόσβασης από Κηφισιά ως Πειραιά και Ελληνικό. Επίσης και στην πόλη της Καστοριάς στην περιοχή της Χλόης.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΙ;

 • ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
 • ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 • ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΣ ΚΗΦΙΣΙΑ 1΄ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΌ ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ.
 • ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.
 • ΕΝΕΡΓΗ ΒΑΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
 • free coffe breaks.
 • Σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό εγκεκριμένο από το ΚΕΜΕΑ.

Προκαταβολή εγγραφής με κράτηση θέσης στις εγκαταστάσεις της ΕΜΙ: 100€ (αφαιρείται από το συνολικό ποσό). Το υπόλοιπο ΠΟΣΌ των 130€ εξοφλείται σε μια δόση στη μέση των μαθημάτων.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EMI:

1) ΝΕΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ_ΓΙΝΕ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ_ΕΝΕΡΓΗ ΒΑΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ_ΚΛΙΚ ΕΔΩ!!

2) ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΩΣ 30 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ…ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ 160€…ΚΛΙΚ ΕΔΩ!!

3) ΝΕΟ TOEIC..ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ!!…ΚΛΙΚ ΕΔΩ!!

4) ΝΕΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΕΠ_ΜΟΝΟ 140€ ΟΙ 4 ΕΝΟΤΗΤΕΣ_44 ΩΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ_ΚΛΙΚ ΕΔΩ!!